Comments on Kortet – hotar det dricks?

There is one response. Respond.

Trackback

Comments

  1. Quote

    Hej, ideell eller inte så vore det säkert bra för er marknadsföring om det funnes en fungerande hemsida och framförallt mejladress!? Jag har snurrat runt och försökt komma in nånstans att skriva till och denna blog verkar vara det enda som finns att tillgå. En blogg som man inte vet vem som skriver…ser inget namn men text som verkar vara av internt intresse endast för föreningen? Hemsida som innehåller museets historia, tillkomst och nutida drift, om utställningar som varit och kommer, om vilka som arbetar med vad etc. Här känns det som att jag bestiger privat mark..

    Jag ber nu om en fungerande mejladress, – jag fick en per telefon när ni ringde mig häromdagen, en mejladress som inte fungerade, till Lena Hellström, kanske hörde jag fel, kanske fick jag fel, vet inte, men jag erbjöd mig att skriva ett gåvobrev för min teckning av Lars-Uno Eriksson samt mitt porträtt av Ove Holmqvist, som var del av ett projekt i gruppen Arvika 7.
    Vänliga hälsningar, Barbro Hedström, barbrohm@gmail.com

Leave a Comment

Formatting Your Comment

The following XHTML tags are available for use:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

URLs are automatically converted to hyperlinks.