Litet men kompakt

Som ni kanske vet har jag och min kompis nyligen börjat på högskola och vi delar en liten etta tillsammans. Till helgen hade vi tänkt åka och köpa möbler. Eftersom vi har så lite utrymme ska vi köpa möbler med mycket förvaring.  Lägenheten har dock ganska högt i tak så vi ska köpa en våningssäng för att riktigt utnyttja takhöjden. Vi tänkte även ha en massa hyllor där vi kan förvara alla våra böcker till utbildningen.

En vän tipsade om företaget Ballingslöv i Arninge som hjälpte henne och hennes kille att få ordning och struktur i deras lilla lägenhet. De har många fina och praktiska produkter och verkar vara väldigt serviceinriktade.

Eftersom vi har en så liten boyta är det också viktigt att vi har någon slags ordning i hemmet. Jag är egentligen inte så väldigt organiserad av mig, men det är däremot min kompis och jag vill att hon ska trivas speciellt då det var jag som föreslog att vi skulle bo tillsammans. Dessutom mår man ju så mycket bättre och kommer bättre överens om man har städat runt omkring sig. Det ligger nog en hel del sanning bakom att bråk om hushållsarbete kan leda till skilsmässa. För att få mer plats har vi endast det nödvändigaste i lägenheten och resten har vi paketerat i flyttkartonger som vi satt i vårt förråd.

 

 


Leave a Comment

(required)

(required)

Formatting Your Comment

The following XHTML tags are available for use:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

URLs are automatically converted to hyperlinks.