Nybörjare på skidåkning

Många av killarna i min sons klass brukar åka skidor, och nu har även min son blivit intresserad av detta och vill lära sig. Själv har jag aldrig tidigare stått på skidor, så jag är kanske inte den bästa personen att lära honom. Hans stora intresse för skidåkning har dock smittat av sig på mig och nu känner även jag mig sugen på att lära mig att stå på ett par skidor och susa nerför backen i full fart. För det är väl aldrig för sent att lära sig att åka skidor? Kanske jag till och med kan lära mig att åka skidor samtidigt som min son? I vilket fall som helst har jag spenderat lite tid på att läsa olika artiklar på nätet om skidåkning och vilken utrustning man behöver för att komma igång, som t.ex. den här artikeln som jag tyckte var väldigt informativ. Det finns dock mycket skidutrustning på marknaden, så för att ta mig en närmare titt på utbudet tog jag mig idag till Skidbytarboden som en kompis hade tipsat mig om. Jag måste säga att personalen där var väldigt trevlig och hjälpsam! De hade inte bråttom utan gick i lugn och ro igenom olika skidutrustningar med mig och förklarade varje liten pryls egenskap och finesser. De berättade också att man inte behöver köpa all skidutrustning med detsamma om man precis har börjat åka skidor, eftersom det kan bli ganska dyrt. Istället kan man köpa t.ex. egna pjäxor och hyra skidorna. Även om jag inte köpte något så var det ett väldigt lärorikt besök för mig och jag kan varmt rekommendera butiken till er oavsett om ni, som jag, är nybörjare eller redan vana skidåkare, för de har ett stort utbud på all möjlig skidutrustning!


Leave a Comment

(required)

(required)

Formatting Your Comment

The following XHTML tags are available for use:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

URLs are automatically converted to hyperlinks.