Tur i oturen

Oj vilken kaotisk dag jag haft idag! Det hela började med att bilen inte startade i morse då jag skulle till jobbet, utan istället fick jag springa till busshållplatsen. Självklart missade jag precis första bussen med bara en ynka minut och kom till jobbet 20 minuter sent. Vanligtvis så skulle det inte ha spelat någon större roll, men just idag så hade vi ett viktigt personalmöte angående företagets framtida anställningsstrategi. Men tur nog så hann jag ändå precis till mötet även om det blev galet stressigt.

Just nu så håller vi på och undersöker möjligheterna att använda oss av bemanningsföretag. Det innebär att man vid behov som till exempel långtidssjukskrivningar eller föräldraledighet kan hyra in personal från ett företag. Det är något vi inte provat på tidigare, men som verkar vara en perfekt lösning på vår arbetsplats då det kommer generera större flexibilitet. Jag ser verkligen fram emot att prova på detta alternativ.

På eftermiddagen då jag kom hem igen (med buss) hade jag lite mer tid att titta på bilen och upptäckte då att jag varit så tankspridd att jag måste ha lämnat lamporna på vilket tömt batteriet. Inte underligt att bilen inte ville starta. Förstår inte hur jag har kunnat göra en sådan sak, men det känns ändå skönt att det inte var något annat fel på bilen. Med lite hjälp av grannens startkablar så lyckades vi starta bilen och ladda upp bilbatteriet igen!

 


Leave a Comment

(required)

(required)

Formatting Your Comment

The following XHTML tags are available for use:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

URLs are automatically converted to hyperlinks.