Vitt vitt vitt, eller mitt emellan?

Jag och min kille har precis flyttat ihop och vi har köpt oss en fin och central liten trea. Byggnaden är från 60-talet, så den har en ganska smart planlösning, men hela lägenheten är i stort behov av att renoveras. Jag tycker mycket om att inreda med färger medan min kille mest är intresserad av att det ska vara funktionellt samt att det ska finnas mycket osynlig förvaring.

Vi tänker oss att vi kommer göra det ganska enkelt och ha mycket vitt. Jag skulle kunna tänka mig att tapetsera nästan hela lägenheten med en vit omönstrad tapet. Det blir så ljust och fräscht då, plus att man kan leka och använda mycket färger på till exempel tavlor, textilier, möbler, prydnadssaker m.m. Som till exempel så här. Men vi är inte riktigt helt säkra på vårt beslut och vi ska först låna hem lite olika tapeter för att se vad som kommer att bli finast.

Det enda vi med säkerhet vet är att köket ska vara vitt i en klassisk stil. När vi sökte på olika kök i Stockholm fick vi upp ett företag som verkade bra och seriöst och har bestämt oss för att anlita dem. Jag har en massa antikt porslin som jag fått ärva av min farmor och jag tror att alla hennes färgglada 50-talstallrikar- och muggar kommer att bli väldigt fint i ett kök med vit skåpsinredning. Har ni ingen farmor ni fått ärva av så finns det annars massor av fint porslin på till exempel tradera.

 


Leave a Comment

(required)

(required)

Formatting Your Comment

The following XHTML tags are available for use:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

URLs are automatically converted to hyperlinks.